top of page
 • Hvorfor bør man ta massasje?
  Massasje kan være gunstig for en rekke ulike årsaker. Noen av de vanligste grunnene til at man bør få massasje inkluderer: · redusert stress · lindring av muskelsmerter · bedre blodsirkulasjon · forbedret søvnkvalitet · økt immunitet
 • Hvor lang varighet på behandling anbefales?
  Varigheten på en massasjebehandling avhenger av flere faktorer, inkludert typen massasje, formålet med behandlingen, og personens individuelle behov og preferanser. Om du tar massasje sjeldent anbefaler vi maksimal varighet.
 • Har dere parmassasje?
  Ja, vi det har vi. Hvis dere ønsker å bestille parmassasje kan dere kontakte oss ved å bruke skjemaet på «kontakt oss» siden. Vi svarer i løpet av noen timer.
 • Er det vanlig å føle ømhet etter massasje?
  Ja, det er vanlig å føle ømhet etter massasje. Dette skyldes at massasjen kan ha løsnet opp i muskelknuter og spenninger som har bygd seg opp over tid, og dette kan føre til en midlertidig ømhet eller sårhet i musklene. Dette er en normal respons på massasjeterapi, og kan vare fra noen timer til et par dager.
 • Gjør massasje vondt?
  Massasje skal vanligvis ikke være smertefullt, men det kan være ubehagelig avhengig av massasjeteknikken som brukes og følsomheten til det berørte området. Men hvis massasjen er smertefull eller ubehagelig på en uvanlig måte, bør du informere massøren slik at vi kan justere teknikken eller trykket for å gjøre det mer komfortabelt for deg.
 • Hvem kan ikke ha massasje?
  Selv om massasje kan ha mange helsefordeler, er det noen tilfeller der det ikke anbefales å ta massasje. Personer som har følgende tilstander bør unngå massasje eller rådføre seg med legen sin før de får massasje: · Akutte skader eller betennelser · Blodpropp · Kreft · Graviditet (rådfør med legen din) · Infeksjoner · Lavt blodtrykk Hvis du har en medisinsk tilstand eller er usikker på om massasje er trygt for deg, bør du snakke med legen din før du bestiller en time.
 • Bruker dere allergivennlig olje?
  Ja, vi bruker allergivennlig nøttefri massasjeolje. Den er fri for parabener, mineralske oljer og silikon.
 • Hvor ofte bør jeg ta massasje?
  Individuelle preferanser varierer, så for de fleste avhenger det av smerte og fysiske behov. For å holde kroppen i god form anbefales 1-2 ganger i måneden.
 • Selger dere gavekort?
  Ja, det gjør vi! Et gavekort hos oss er en fin måte å sette pris på noen du er glad i. Gavekort kan kjøpes i vårt lokale.
 • Hvordan bruke gavekort?
  Har du fått fysisk gavekort kan du bestille time via nettet som vanlig, også legge til en melding at du skal bruke gavekortet.
bottom of page